Mindfulness & Self-Compassion treninzi

By 09/03/2024 Događaji No Comments

Temenos centar konačno pokreće dugo očekivanu grupu za mindfulness & selfcompassion. Ako se osećate preplavljeno, neuzemljeno, ako već ponedeljkom čekate petak ili ako i vas zatrpava obilje informacija ili nadražaja u toku dana, a iz dana u dan pretrpava, ranjava, boli…ako su vam prosto čula prenadražena,

Osmislile smo subotnji “retreat” koji će se iz sedmice u sedmicu ponavljati. U pitanju je ,,povlačenje” koje se bavi temom prisutnosti, bivanjem u sada i ovde, koje se bavi nama, našim unutrašnjim svetom, telom, sa punom svesnošću. Mentalni, fizički, emocionalni i senzorni odmor.

Svega 2 časa nedeljno brige o sebi, poput valjanog treninga, da recikliramo sve nakupljeno u nama, uzmemo ono što nam koristi, pretvorimo u energiju, a ono što je višak i što ne koristi – otpustimo od sebe.

Dobro došli ste, nezavisno od iskustva (jer nije potrebno nikakvo predznanje), nezavisno od toga da li ste klijent ili ne Temenos centra, prijatelj, poznanik ili radoznali namernik.

Dovoljna je voljnost da se pobrinete za sebe, za svoje bíće i telo.

Susreti će se od 16.03.odvijati u kontinuitetu u prostoru Temenos centra (dok se i sa punosvesnim pokretom, kada za to dođe vreme, ne preselimo u salu).

Svaki naredni susret će biti najavljen nedelju dana ranije na našim mrežama!

Treninge će voditi KBT terapeuti 2. i 3. talasa, Andrea Mezei Rokvić i Jelena Jung . Cena jednog treninga pune svesnosti i samosaosećanja u trajanju od dva časa iznosi 2000rsd i plaća se na licu mesta.

Grupa je otvorenog tipa, kao i bilo koje drugo fizičko vežbanje, ali su prijave sms-om na broj 060/0102115 obavezne – zbog ograničenog broja mesta.

Uvažavanje jedni drugih i poverenje se u našem centru, na našem i vašem sigurnom mestu, podrazumevaju. Dobro nam došli! 💖