DUBOKO RAZUMEVANJE ANKSIOZNOSTI U RADU SA KLIJENTIMA: Napredni trening za stručnjake

By 09/03/2024 Događaji No Comments

Anksioznost je jedna od najzastupljenijih tema u psihoterapijskoj sobi. Nema stručnjaka, nezavisno od iskustva, koji će reći da se sa ovom temom ne sreće u svojoj praksi.

Svedoci smo da se ovakve teškoće sa kojima ljudi svakodnevno (pre)žive, dok im je kvalitet života značajno narušen, neretko banalizuju. Neki od njih nam dođu u praksu, i kažu da se ,,svi saveti” naposletku svode na jedno jednostavno: ,,Treba je prihvati, svi to kažu, ali ja ne znam kako.”

Jedna izjava klijentkinje iz terapijske sobe svedoči tome: ,,Lečim se od anksioznosti već 18 godina, zamislite, dostigla je punoletstvo; išla sam kod 4 različita terapeuta, pila sam lekove, i nikada mi nije bilo bolje, osim na momente, ali se ona stalno vraćala i davila me! Ja sam njen rob i moj život nije život”.

Na ovom specifičnom “know how” treningu, nezavisno od terapijskog modaliteta, imaćete priliku da osvestite kako anksioznost izgleda iz prvog lica, šta je ona u stvari, iz kojih sve razloga je neko ima u iskustvu, kako se sa njom najefikasnije može raditi u praksi, uz jasne smernice u radu i konkretne tehnike i alate sa proverenom efikasnošću!

Fokus u radu će najpre biti na iskustvenom doživljaju, kroz primere iz psihoterapijske sobe, a najmanje teorijska priča koja se može čitati u literaturi ili učiti na formalnim edukacijama.

Ovladajte specifičnim znanjima i veštinama u radu sa ovakvim teškoćama i osećajte se osnaženo u svojoj psihoterapijskoj praksi!

👭 Autorke i voditeljke programa su Jelena Jung i Andrea Mezei Rokvić, kognitivno-bihejvioralne psihoterapeutkinje sa preko petnaest godina iskustva u psihoterapijskoj praksi.

Ono što ovaj program čini potpuno jedinstvenim jeste i činjenica da su obe psihoterapeutkinje o anksioznosti, panici i opsesivnosti najpre učile iz svojih višegodišnjih ličnih iskustava, a potom i iskustava u radu sa najrazličitijim klijentima! Voljne su da vam u detalje približe kako ona izgleda iz prvog lica, ali i kako uspešno možete raditi sa njom prevazilazeći je, tako da na posletku vaši klijenti žive kvalitetnije i ispunjenije živote, za njih smislene i vredne življenja, dok vi imate doživljaj samopouzdanja i samoefikasnosti.

Rad će se ovog puta odvijati online, biće interaktivan sa dovoljno vremena za sva vaša pitanja i dileme.

Cena treninga iznosi 100e za uplate iz inostranstva,
odnosno 12.000rsd; broj mesta je ograničen.

Sve informacije i prijave na broj telefona 060/0102115 ili na mail office@temenos.rs

Dobro nam došli!! ️💝