Shema terapija – uvodna radionica u Novom Sadu

By 10/09/2016 Događaji No Comments

Poštovane kolege i koleginice,

Pozivamo vas da nam se pridružite na uvodnoj radionici Shema terapija Džefrija Janga, koja se održava u subotu, 08. oktobra 2016. godine u Temenos centru u Novom Sadu od 10 do 18 časova.

Ova radionica namenjena je stručnjacima iz oblasti psihologije i psihoterapije, odnosno edukantima koji žele više da saznaju o ranim maladaptivnim shemama i načinima na koje se može raditi sa ranim (traumatskim) iskustvom u okviru kognitivno-bihejvioralnih pristupa.

Uvodna radionica neophodan je preduslov za pohađanje treninga „Primena shema terapije u radu sa poremećajima ličnosti” i „Shema terapija sa parovima”.

Način rada:

Tokom radionice učesnići će se upoznati i praktično primeniti osnovne teorijske koncepte i tehnike koji se koriste u shema terapiji. To uključuje i priliku da pogledaju snimak jedne terapijske seanse dr Janga.

Autorka i voditeljka radionice je Tijana Mirović, doktor psiholoških nаukа, racionalno-emotivno bihejvioralni psihoterapeut (Associate Fellow of Albert Ellis Institute), sistemski porodični psihoterapeut i sertifikovani shema terapeut. Zaposlena je kao docent zа užu nаučnu oblаst psihologije i pedаgogije nа Fаkultetu muzičke umetnosti u Beogradu i kao psihoterapeut u psihološkom savetovalištu „Mozaik“ (Beograd) čiji je osnivač. Dr Mirović je magistrirala i doktorirala na oblasti shema terapije, objavila prvu knjigu o shema terapiji na srpkom jeziku, kao i veći broj radova koji se bave ranim maladaptivnim shemama i njihovom poveznošću sa porodičnim funkcionisanjem, afektivnom vezanošću i različitim simptomima. Održala je veliki broj prezentacija i radionica na temu shema terapije u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Makedoniji. Ovo je kreiralo interesovanje za shema terapiju i dovelo do otvaranja Centra za Shema terapiju Beograd – prvog akreditovanog trening centra za shema terapiju u regionu, schematherapybelgrade.com.

Cena pohađanja radionice iznosi 5.000 dinara po osobi, a plaćanje je moguće u dve rate. Cena za studente i nezaposlene iznosi 4.000 dinara.

Detalje o načinu plaćana dobićete nakon prijave

Kotizacija uključuje propratni materijal za rad, sertifikat o pohađanju radionice u trajanju od 7 sati, kao i osveženja tokom pauza.

Prijave i pitanja možete slati na office@temenos.rs ili putem telefona 060 0102 115.

Zbog ograničenog broja mesta, registracija učesnika će biti vođena po redosledu prijava.

Više informacija o Terapiji usmerenoj na seme i voditelju radionice možete pronaći na sajtu www.savetovalistemozak.com

Ovde možete preuzeti poster.