Primeri iz psihoterapijske prakse – rad sa teškim klijentima

By 11/01/2016 Događaji No Comments

Drage kolege i koleginice,

sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo na prvu u nizu specifičnu edukaciju, na kojoj ćete imati priliku da učite psihoterapiju od jednog od najvećih i najiskusnijih terapeuta u našem gradu, Vladana Beare, koji se svakodnevnim radom u praksi bavi već 18 godina.

Fokus rada, kako sama najava kaže, biće na konkretnim primerima iz prakse, kroz prikaze slučaja. Iskoristite jedinstvenu priliku da čujete sve ono što zapravo ne možemo učiti iz knjiga, da čujete iz ‘prve ruke’ kako je sedeti u stolici, jedan na jedan, i prolaziti kroz lične teškoće u radu sa teškim klijentima i iznalaziti rešenja. Imaćete priliku da pitate sve što vam je važno i dobijete praktična saznanja i predloge rešenja.

Iako nas dugogodišnje edukacije iz psihoterapije pripremaju za praktičan rad, iz iskustva znamo da na određene situacije nikada nismo dovoljno spremni. Edukacija neće biti uslovljena teorijskim okvirima i pravo učešća imaju terapeuti i edukanti svih terapijskih škola.

Edukacija se održava 23. januara 2016. godine od 10 do 18 časova.

Napomena: Struka, zakon i etički kodeks nas obavezuju da o klijentima ne iznosimo nikakve pojedinosti i lične podatke, te nema bojazni da će na ovaj način iko od klijenata biti kompromitovan. Edukacija se sprovodi isključivo u cilju da se mladi stručnjaci upoznaju sa radom sa specifičnim problemima, steknu nova saznanja i ovladaju veštinama koje će im pomoći u svakodnevnom radu sa klijentima.

Učesnici dobijaju sertifikat o pohađanju iskustveno-edukativnog programa.

Cena iznosi 50 eura u dinarskoj protivvrednosti i uplate možete izvršiti na licu mesta ili uplatom na žiro račun centra 340-11414193-97, Erste banka, svrha uplate: kotizacija za stručnu edukaciju.

Broj učesnika je ograničen, te će pravo učešća imati oni koji se prvi prijave.

Prijave i sve informacije na mail: centartemenos@gmail.com

Najnovije informacije o ovoj edukaciji možete pratiti putem Facebook-a na ovom linku.