Anksioznost u svakodnevnom životu – saveznik ili saboter? – oktobar 2022

By 20/08/2022 Događaji No Comments

Temenos centar organizuje iskustveni trening na temu anksioznosti, za sve ljude koji u svom ličnom iskustvu imaju anksioznost. Umesto individualnih sesija, iskoristite moć rada u grupi.

Na treningu ćete saznati šta je tačno anksioznost, zašto se javlja, koji deo u vezi sa njom je mučan i kako sve utiče na kvalitet života osobe koja je ima u iskustvu. Saznaćete i kako sve može da se manifestuje, kakav odnos možete da negujete prema sebi, te i kako možete proširiti sopstvene kapacitete za emocionalnost. Trening će karakterisati razmena ličnih iskustava, iskustveni rad kroz izlaganje, podršku terapeutkinja i grupe, kao i smernice za dalje uspešnije funkcionisanje u svakodnevici.

Andrea i Jelena su terapeutkinje koje će vas kroz rad voditi najpre iz perspektive petnaestogodišnje psihoterapijske prakse u radu sa klijentima, ali važnije od toga – i iz svog ličnog iskustva.

Rad će se odvijati u maloj grupi, biće interaktivan i strogo poverljiv, kako bismo jedni drugima omogućili siguran i bezbedan prostor za razmenu.

Lokacija: TEMENOS CENTAR Kosovska 18A, 2.sprat
Datum: 01.10.2022.
Vreme: 12h-18h

Cena terapijskog dana iznosi 8000rsd, broj mesta je ograničen.

Sve informacije i prijave na broj telefona 060/0102115 i na mail psihoterapija@temenos.rs