Pronađi svoj put – programi profesionalne orijentacije i karijernog savetovanja

By 27/09/2017 Događaji No Comments

Temenos vam predstavlja programe koji su namenjeni mladima pred kojima stoji izbor srednje škole, izbor fakulteta, a takođe i osobama koje imaju stečeno formalno obrazovanje, ali žele da donesu nove odluke vezane za svoje zanimanje i karijeru.

Moj put – program profesionalne orijentacije

Program profesionalne orijentacije namenjen maturantima osnovnih i srednjih škola. U pitanju je program koji mladima pomaže u izboru smera školovanja i budućeg zanimanja. Informacije dobijene kroz ovaj program usmeravaju polaznike u izboru profesije kojom žele da se bave.

Ovaj psihološki program je kreiran tako da ispita i poveže talente osobe sa smerom školovanja i zanimanjima koja postoje.

Ako se dvoumite koji smer školovanja ili zanimanje da izaberete, ukoliko nemate ideju čime bi želeli da se bavite, onda je ovaj program namenjen vama.

Program profesionalne orijentacije je individualan i uključuje testiranje kroz nekoliko grupa testova, interpretaciju rezultata i dodatni razgovor sa polaznikom. Individulani program nudi prednost jer se formira po meri svakog pojedinačnog polaznika, osvrćući se na njihove konkretne potrebe.

Cena osnovnog programa iznosi 4.000 dinara. Prema potrebama i željama korisnika, program može biti proširen.

Novi put – program karijernog savetovanja

Ukoliko ste razmišljali o promeni posla, promeni zanimanja, mislite da imate problem komunikaciji u poslovnom kontekstu, onda je ovaj program za vas.

Program karijernog savetovanja osmišljen je da pomogne svima onima koji žele da preusmere ili  promene svoj karijerni put. Kroz karijerno savetovanje unapredićete znanja i veštine za donošenje odluka vezanih za profesiju i eventualno dalje formalno ili neformalno obrazovanje.

Program karijernog savetovanja je individualan.

Cena jednog susreta je 2500 RSD.

Donesite odluku uz prave informacije!

Programe vode:17553680_1250456895049500_3954074800781058831_n

Stanislava Popov, doktor psiholoških nauka, psihoterapeut

Doktorirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, psihoterapeut kognitivno-bihejvioralne orijentacije. Poseduje više od deset iskustva u profesionalnoj orijentaciji srednjoškolaca, prvo kao školski psiholog, a potom kao edukator školskih karijernih timova. U psihološkoj savetodavnoj praksi, često je pružala pomoć u rešavanju problema vezanih za donošenje odluka o budućem obrazovanju ili promenu karijere.

0D3A1647Bojana Škorić, master psihologije, psihoterapeut

Masterirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, Transakcioni analitičar – psihoterapeut sa dugogodišnjim iskustvom u psihoterapijskom radu. U odabiru zanimanja važno je da osoba bude vođena ličnim interesovanja i željama, a to su važni elementi dinamike mentalnog zdravlja i dugoročnog doživljaja zadovoljstva u životu. To je ideja za koju Bojana misli da joj je nedostajala da je čuje kada je donosila prvu odluku vezano za svoje zanimanje, a sada ima zadovoljstvo da sam tom idejom i stručnim znanjem pruži podršku ljudima koji žele da naprave izbor.

Detaljnije informacije o programu možete dobiti na telefon centra Temenos: 061 651 1 851 ili nam pišite putem mejla office@temenos.rs.

Dobrodošli!