Psihološka fleksibilnost: Emocije kao naši saveznici

By 13/05/2017 Događaji No Comments

Temenos centar u subotu, 3. juna 2017. godine od 11 do 18 časova organizuje radionicu „Psihološka fleksibilnost: Emocije kao naši saveznici”.

Ova radionica predstavlja jedinstvenu priliku da istražite bogati svet emocija, odnosno naučite mindfulness i razvijete i unapredite veštine koje će vam omogućiti da sopstvene emocije učinite svojim saveznicima, što podrazumeva prihvatanje i onih osećanja koja su nam bolna i teška.

Radionica je namenjena svima koji žele da usvoje korisne veštine koje će im pomoći da budu u kontaktu sa svojim emocijama i na taj način doprinesu razvoju svoje psihoške fleksibilnosti.

Autorke i voditeljke radionice su psiholozi Milica Jakšić i Jelena Jung, koje se u svojoj psihološkoj i terapijskoj praksi vode principima Terapije prihvatanjem i posvećenošću (ACT).

ACT ili Terapija prihvatanjem i posvećenošću zasniva se na ideji negovanja i razvijanja psihološke fleksibilnosti, kroz otvorenost, prisutnost u sadašnjem trenutku („ovde i sada”) i posvećenim akcijama vođenim onime što nam je istinski važno. Ovaj terapijski pravac koristi i punu svesnost (eng. mindfulness), sa ciljem pomaganja ljudima da nauče kako da žive u sadašnjosti, u kontaktu sa svojim emocijama i unutrašnjim svetom, posvećeni životnim vrednostima koje usmeravaju njihovo ponašanje u pravcu koji će im omogućiti da žive ispunjen život, prihvatajući sve ono što je izvan opsega njihove kontrole.

Cena radionice iznosi 3.500 dinara.
Detalje o načinu plaćanja možete dobiti nakon prijave.

Za prijave i sva pitanja u vezi radionice, možete nas kontaktirati putem telefona 061 651 1 851 ili pisati na mail office@temenos.rs.

Poster možete preuzeti ovde.

Dobrodošli!