Online savetovanje za majke i trudnice – šta sve dobijate online savetovanjem?

By 21/03/2017 Blog No Comments

Drage trudnice i mame, verujemo da vam je poznato koliko su trudnoća i rani period roditeljstva izazovni i puni dilema. Iako je podrška tokom ovog perioda od neprocenjive važnosti kako za svaku od nas, tako i za zdrav psihološki razvoj našeg deteta, svesne smo da postoji dosta prepreka da bismo se posvetile sebi. U želji da vam izađemo u susret i pomognemo da, bez obzira na sve otežavajuće okolnosti, sebi obezbedite podršku koja vam je potrebna, nudimo vam mogućnost online savetovanja sa našim psihoterapeutima i psihološkim savetnicima.

Pogodnosti koje vam nudi mogućnost on line savetovanja su sledeće:    

Ušteda vremena: Ne morate da putujete, ukoliko niste iz Novog Sada ili Srbije.

Sigurno okruženje i udobnost sopstvenog doma: Ukoliko ste trudnica posebno će Vam prijati to što možete da zauzmete položaj koji Vam najviše godi ili legnete ukoliko to zahteva održavanje trudnoće.

Zdravstvena bezbednost i komfornost: U doba godine kada vladaju virusi ne morate da napuštate dom i izlažete im se, a samim tim i svoje dete, niti da se kao trudnica izlažete visokim temperaturama, dugo hodate ili koristite gradski prevoz.

Lakša organizacija: Online seansa se može upriličite između Vaših obaveza oko nege bebe ili malog deteta.

Blizina bebe i mogućnost da odreagujete brzo ukoliko ste bebi neophodni, uzmete je u naručje, umirite, nahranite.

Osobe koje čuvaju bebu su mirnije jer znaju da ste blizu ukoliko zatrebate bebi, a sami tim se i Vi osećate sigurnije, relaksiranije i spremnije da aktivno učestvujete u seansi.

Iskoristite prednosti online savetovanja. Sada imate mogućnost da dobijete podršku koja vam je potrebna, ne zapostavljajući pri tome ni druge važne aspekte trudnoće ili roditeljske uloge. Jer brinući o sebi, radite ono najbolje i za vaše dete.

Konsultacije sa našim psiholozima možete zakazati putem telefona na 061 6306965 (Tijana) i 061 2419983 (Andrea) ili putem e-mejla na tijanatelecki@gmail.com i andrea.mezei@gmail.com